Din livsglæde

Blindtegning

Polderabend - Blindtegning & Håndmassage

Vi var til et polterabendarrangement hvor vi alle 14 fik tydet vores blindtegninger og efterfølgende fik bruden en håndmassage/meditation. Joan var hjertevarm og tog godt imod os, og var god til at guide os igennem det. Det var en sjov og lærerig oplevelse, og en god aktivitet til sådan et arrangement.

Katrine Moesgaard

Sept. 2022

Blindtegninger

Kære Joan 


Tusind tak for din fantastiske beskrivelse af vores hænder.
Det er en fantastisk tilbagemelding du kommer med, ting som du ikke ved om os, men som du beskriver så flot ved vores blindtegning. Du har hjulpet mig med og blive klogere på min vej frem af. 
Min mand var skeptisk, men da han hørte din beskrivelse af hans blindtegning var han paf . Du får de varmeste anbefalinger fra os  og vi vil helt klar bruge dig igen 

De kærligste hilsner Mads og Camilla, Ikast

Oktober 2021

Håndmassage og Blindtegning

Jeg har været til blindtegning og håndmassage hos Joan og vil gerne give hende mine varmeste anbefalinger. Joan formår at skabe en tryg atmosfære, hvor der er tid og rum til at være i lige det, der trænger sig på. Blindtegningen gav et rigtig godt billede af, hvor jeg er i mit liv lige nu – og jeg blev overrasket over, hvor præcist den kunne ramme. Både på områder, som jeg var bevidst om – men også på områder, som jeg selv ikke var bevidst om. Det var en god øjenåbner til at jeg nu kan se, hvilke områder jeg vil arbejde videre med – og hvilke tankemønstre jeg skal forsøge at bryde ud af. Jeg fik også lavet tegninger over et dilemma, hvor Joan på en god måde fik guidet mig til at se, hvad der ligger af muligheder og begrænsninger i de to muligheder i dilemmaet. Samlet blev det en god oplevelse i trygge rammer, som også arbejde videre i mig efter jeg kom hjem. Besøget blev afsluttet med en omgang håndmassage, hvor jeg fandt ro og fordybelse til at give slip på nogle af de følelser og oplevelser, som har bundet små knuder inde i mig. Det var en rolig og meditativ atmosfære, hvor Joan guidede mig trygt til at slappe af og turde være med mine følelser. Håndmassagen var god som supplement til blindtegningen, idet blindtegningen havde sat gang i nye tanker og bevidstheder hos mig, mens håndmassagen var god til at lade tankerne falde til ro, og sindet give slip på det, der ikke skal følge mig videre i livet. TAK Joan – jeg kommer igen!

Marie, Herning

Sept. 2019

Blindtegning

Hej Joan

Tak 💖 for tydning af både min mands og min hånd, må sige vi er lidt overvældet over du rammer spot on med personlighed og hvad man går og har af tanker og følelser, 😳 Og vildt du kunne se på begge vores tegninger at vi har et barn/nært familiemedlem der er syg 🤭
Tak for de gode råd, til at hjælpe en på vej, og dine ord sætter en masse tanker igang 🥰
Kan absolut anbefale Joan 🖐
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra 👏👏👏

Rikke / Herning

April 2021

Blindtegning

Jeg har lavet flere blindtegninger hvor Joan har tolket på dem, og det gjorde en stor forskel for mig. Der blev pludselig sat ord på noget jeg havde lagt låg på. Jeg fik øjenene op for nogle ting, og herefter sat fokus på. 🙏

Det var ikke så meget hokus pokus da det jo var MIG der havde tegnet MIN hånd. Eller hvad det nu lignede😉

Det er bestemt en interessant og ret lige til måde at få bevidstheden om egen krops/livs tilstand på. 

Tak til dig Joan 💗

Naja / Herning

Maj 2017

Blindtegning og Håndlæsning

Joan du er en ener❤️ 
Jeg har fået lavet blindtegning og blevet håndlæst af Joan. Jeg må sige, at jeg normalt ikke altid har troet på den slags...men jeg blev noget overrasket når jeg hørte de ting Joan kunne fortælle mig.
Mange af tingene er noget jeg har gået og tumlet med i mig selv, så da Joan "spot on" kunne fortælle mig det, blev jeg noget overrasket. Det var egentlig rart at kunne få sat ord på.
Jeg kan varmt anbefale Joan, hun er fantastisk 🙏😘

Bitten Linder-Madsen / Borup

Aug. 2019

Blindtegning

Jeg har fået lavet nogen blindtegninger ved Joan og er meget overrasket over at man så præcis kan sætte focus på ting eller tilstand man er i, som man så kan arbejde videre med, så man kan få et endnu bedre liv end man har. Tak for hjælpen Joan med at komme videre i mit liv.

Solveig Knudsen / Herning

Okt. 2018