Din livsglæde

Hvad er coaching

Coaching er vejen til succes der gør en forskel🙃

Coaching er ikke bare for folk med dybe problemer eller psykiske diagnoser, nej Coaching er også for dig.

For dig som bare går og ulmer med noget i livet, som du ikke rigtigt føler du kan komme videre med. Husk at det er OK at bede om hjælp, når vi har brug for det og hvem har ikke det ind i mellem???

Som coach har jeg fokus på nuet og fremtiden.

Som Coach kan jeg hjælpe dig til at finde ind til din mentale bevidsthed. Vi kan sammen finde ind til de dårlige vaner og uhensigtsmæssige mønstre, som du gerne vil af med. Vi finder de negative overbevisninger som ikke er gode for dig og finder nogle positive du kan sætte i stedet for.

Via Coachingen finder du ind til nogle indsigter, som sikkert vil forandre, din tanke til livet?    Du bliver klar til forandring og til at udvikle dig.

Så Coaching er at jeg ved hjælp af en anerkendende tilgang, konfronterende og effektive spørgsmål, hjælper dig til at finde de indsigter du har brug for til reflektion, så du kan se nye muligheder og nye perspektiver i DIT LIV.

Via Coachingen kan vi afdække, hvad det er der lige nu forhindrer dig i at være der, hvor du gerne vil være.

Her er nogle af de udfordringer som jeg tidligere har arbejdet med, så kan du se hvad coaching bl.a. kan bruges til:

ANGST

Jeg går sammen med dig ind og afdækker, hvad angst er for dig. Hvad gør det ved dig at føle angst. Hvilken betydning har det for dig at føle angst i livet? Allerede her kan vi finde frem til nogle vigtige indsigter om, hvad det handler om. Hvad har du brug for, hvad kan du selv gøre og hvordan kan du komme videre herfra, uden angst. Vi finder nogle ressourcer frem og du vil gå herfra, med en handleplan for hvad du skal gøre fremadrettet, for at undgå angst.

JOBVALG / STUDIEVALG

Sidder du og er i tvivl om hvilket job eller hvilket studie du skal vælge, ja så selv her kan du få hjælp via Coaching. Jeg fortæller dig ikke hvad du skal vælge, men jeg guider dig ind i DIN følelse i de forskellige valg du står over for, fordele og ulemper og vi kan se fremad, hvilke fremtidsmuligheder ligger der i de forskellige valg. Hvilket valg føles mest rigtigt for dig og dit liv. Du vil helt klart få en meget større indsigt i dine værdier for et godt job/studie for dig og du vil gå herfra med en større sikkerhed i, hvad DU skal vælge.

SUND LIVSSTIL - VÆGTTAB

Mangler du styrke, ryggrad eller motivation til at foretage en ændring i din livsstil, eller til at smide nogle overflødige kilo, så læs her.  Her går vi bl.a. ind og ser på, hvorfor det er vigtigt for dig at tabe dig, eller at ændre din livsstil? Hvad vil du opnå og hvad vil det give dig at opnå dette? Hvad er det der forhindrer dig, siden du ikke allerede har gjort det og er nået i mål og hvad skal der til for at opnå målet? Jeg arbejder her meget med den følelse, der er inde i kroppen og hvilken følelse det er, at du gerne vil opnå. Nogle gange finder vi frem til, at det slet ikke er selve vægttabet, der er det vigtige, men måske accepten/anerkendelsen fra andre, energien eller noget helt andet. Så arbejder vi videre ud derfra. Som altid afslutter vi med en god og realistisk handleplan, som du selv er med til at udforme, som føles rigtig for dig og som du er motiveret til at følge, for at nå helt i mål.

SUR OG NEGATIV

Føler du, at du i hverdagen tit er mere sur eller negativ, end du har lyst til at være, så kan det også være et emne for coaching. Her arbejder vi igen ind til, hvad det er, der sker inde i dig, når du føler dig sur. Hvad er det for vaner der skal brydes og hvordan kan de brydes? Hvad er det du ønsker at opnå og hvordan kan du opnå det på en, både for dig selv og for dine nærmeste, mere hensigtsmæssig måde? Hvad kan du evt. sige til dig selv, for at forhindre dig i at falde tilbage i den gamle uhensigtsmæssige vane? Du vil opleve en forandring, som gør dig mere glad og giver dig mere energi, når du via coachingen får brudt de gamle vaner og indført nogle nye.

RELATION TIL ET ANDET MENNESKE

Hvis du har en person i dit liv (Kollega, bror, søster, forældre, nabo, kæreste ell. lign), som tager meget af din energi, fordi jeres forhold ikke er positivt, så kan du faktisk ændre på det, ved selv at ændre på DIN måde at tolke og behandle den anden person. Via coaching kan vi afdække hvad den dårlige relation gør ved dig og du kan få indsigt i historien fra den anden persons side, hvilket kan give dig en bedre forståelse af tingene.

Det kan være svært at forholde sig til, hvis du ikke har prøvet det, men det virker... Vi kan ikke lave om på et andet menneske, men du kan, ved at du takler tingene/personen anderledes, få jeres forhold til at ændre sig positivt. Så spild ikke dit liv på at lade en anden person dræne dig for energi, når du via coaching kan gøre dig selv bevidst om, hvad der kan gøres for at ændre på det.

MANGLENDE ENERGI - TRÆTHED

Syntes du at livet er lidt hårdt, hverdagen lidt grå og du føler dig træt og uoplagt, hvorfor så ikke tage skeen i egen hånd og gøre noget ved det. Vi afdækker hvad det er for en træthed du føler, hvor kommer den fra, hvad gør den ved dig. Hvordan vil du gerne have at det skal være og hvad forhindrer dig i at komme derhen. Vi finder ind til din indre glæde og dine skjulte ressourcer, så du går herfra med fornyet energi og LIVSGLÆDE.

Derudover kan det være alle mulige andre udfordringer, som du kan møde på din vej, f.eks.:

- Sygdom i familien, hvad gør jeg?

- Føler mig dårligt behandlet af kolleger/kæreste/familie.

- Udfordringer mht børnene, hvordan tackler jeg det bedst?

- Irreteret over forventninger fra andre...

- Hvad er mine livsværdier og hvordan opnår jeg dem?

- Jeg er ked af det, hvad er der galt med mig?

- Hvordan får jeg større succes?

- Jeg føler mig stresset, hvad gør jeg?

- etc....

Nogle emner vejer tungere end andre for nogle, så det er ikke altid vi når helt i bund ved første coachsession, alt efter hvad vi møder undervejs. Så nogle gange kan det anbefales at du følger et forløb på flere coachinger, for at du kan komme helt i mål. Dette er dog noget der helt er op til dig, og du mærker bare efter undervejs, hvad du har behov for.