Din livsglæde

Coaching

Coaching

 Jeg stod i en situation, hvor jeg havde svært ved at fokusere, på de problemstillinger der fyldte i mig. Coach-sessionen med Joan var en fantastisk oplevelse. Jeg behøvede ikke koncentrere mig om andet, end at mærke efter, og selv finde svar på de spørgsmål, som Joan på meget professionel vis stillede mig, i forhold til min problemstilling.

Joan agerede som guide i forhold til, at jeg selv kom frem til, hvilken retning der ville være den rigtige vej for mig at følge. Der var ikke noget med ”gode råd” og det gjorde en utrolig forskel, at det kom fra mig selv af. Det handlede om MIN selvindsigt. Jeg gik fra coach sessionen meget mere afklaret og men en større ro i kroppen.

 Jeg kunne ikke være kommet dertil uden den hjælp, som coachingen var for mig, jeg vil helt klart benytte mig af det igen, og meget tidligere, så tingene ikke hober sig unødig op. Joan fulgte op på coachingen ved, at hun havde skrevet mine retningslinjer ned, så jeg kan holde fast i disse når behovet melder sig, og det er jo mig der er kommet frem til disse ved Joans professionelle hjælp/guidning.

 Jeg kan kun anbefale dig at tage imod den mulighed, Joan som coach kan byde ind med.

 Naja Johansen  / Herning

Feb. 2014

Coaching

Gennem coachingforløbet hos Joan, lærte jeg hver gang noget nyt om mig selv. I processen fandt jeg ud af, at styre mere sikkert gennem de problemer der fyldte i mit liv, så jeg blev mere afklaret om mig selv og mine mål i livet. 

Jakob, Herning

Coaching

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg blev coachet hos Joan. Hun stillede en masse spørgsmål, som fik mig til at kigge ind i mig selv og få bedre forståelse af mine problemstillinger. Det er en fantastisk måde at få indsigt og redskaber til at arbejde videre med.

Jeg kan kun anbefale Joan på et varmeste.

Hanne/Herning

Okt. 2012

Coaching

Det er svært at beskrive Joans arbejde, med forholdsvis få ord. For ord bliver en smule fattige, når jeg tænker på den følelse, jeg er gået hjem med efter hver gang, jeg har været ved Joan.

Joan har hørt godt efter gennem sin coachuddannelse, hvor hun har lært en helt fantastisk masse strategier, som hun bevæger sig rundt i som en fisk i vand, men det er ikke dette, der gør Joan særligt god.

Joan besidder en fantastisk evne for empatisk forståelse og en ægte interesse for sine medmennesker, og disse egenskaber gør, at man som klient hurtigt slapper af og føler sig tryg i Joans selskab.  Det gør det lettere, at være helt ærlig overfor sig selv, når man er på sin indre rejse. Derved ender man med, at finde mange svar på de udfordringer i sin egen personlighed, man går og tumler med.

Jeg er efter hver session gået hjem, med en ny indsigt i mine handlemønstre og med en taknemmelig følelse i maven over, at have haft Joan at holde i hånden, på min guidede rundtur i mit indre.

Maria Gjerløw Moesgaard

Maj 2012